21KETO

Weer slanker, fitter en vitaler worden? Dat is de vraag die 21KETO aan je stelt, het beste keto-platform dat Nederland op dit moment heeft. Het antwoord is natuurlijk ‘ja’, want wie wil zich nu niet gezonder voelen? Met 21KETO willen negen experts op het gebied van keto, sport en voeding hun kennis en ervaring met je delen zodat ook jij dat kunt ervaren.

Nu keto inmiddels een bekende term is geworden onder Nederlanders die willen afvallen, hoeven we niet meer uit te leggen wat de voordelen zijn van een ketogeen voedingspatroon. Minder honger, meer energie en een hogere vetverbranding: een voedingspatroon met een ketogeen karakter is een fantastische manier om overtollig vet kwijt te raken. Maar hoe je dat voedingspatroon eigen maakt en ervan profiteert is een heel ander verhaal.

Met het 21KETO programma willen Sara, Melanie en collega’s je helpen om het ketogeen dieet te ownen, om het zo maar te zeggen. Want, zo zeggen ze zelf, mensen weten vaak niet waar ze moeten beginnen met het ketodieet. Er is zoveel informatie over het ketogeen dieet te vinden dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Om deze mensen te helpen hebben ze het 21KETO programma ontwikkeld.

Met een team van negen mannen en vrouwen hebben ze negen modules gemaakt die samen het 21KETO programma vormen. Dat zijn deze 9 modules:

  • Module 1 – Introductie
  • Module 2 – Klaarstomen
  • Module 3 – Wetenschap
  • Module 4 – Mindset
  • Module 5 – Recepten Walhalla
  • Module 6 – Workout Dojo
  • Module 7 – Supplementen
  • Module 8 – Vegan Keto
  • Module 9 – Padbewandeling

Van beginner naar expert

Als je geen ervaring hebt met keto, kan het moeilijk zijn om ermee te beginnen. De modules zijn erop gericht om je daarbij te helpen, zodat je wordt opgeleid tot een gevorderde keto-kenner. Wat vooral handig is aan het programma, is dat je geen lange lappen tekst hoeft te lezen. 21KETO is voornamelijk een videocursus waarin alle leden van het team hun ervaring en kennis met je delen. Als extra informatie krijg je toegang tot handige downloads zoals planners en recepten e-books, maar ook is er de mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding door een eigen personal trainer.

Waarom de 21?

Volgens de makers van het programma kan de mens in 21 dagen een nieuwe gewoonte creëren. Dit feitje om te onthouden hebben zij aan de basis gesteld van dit interactieve programma, want het ketodieet draait net zoveel om anders eten als om het aannemen van een nieuwe gewoonte. In het 21KETO programma leer je alles dan ook in 21 dagen: wat het precies is, hoe je moet beginnen met keto en ook hoe je het kan volhouden. Bekijk het programma nu om te ontdekken wat het voor jou kan betekenen.

Hulp nodig?

Als je niet weet waar je moet beginnen, bekijk dan het enige échte Keto-Dieet waarin het dieet stap-voor-stap wordt uitgelegd inclusief receptenboek, maaltijdplanners en 150+ recepten. Ontvang meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid.

Bekijk Het Keto-Dieet