Ketose dieet? Bereid je eten voor in grote hoeveelheden

Ketose dieet? Bereid je eten voor in grote hoeveelheden

Om het jezelf makkelijk te maken kun je eten anders voorbereiden dan je gewend bent. Probeer het eten voor te bereiden in grote hoeveelheden. Kies een dag in de week uit om al het eten voor de komende week te maken. Bewaar een portie voor dag zelf en vries de rest van de porties in. Op deze manier hoef je niet iedere dag te koken aangezien bepaalde voedingsmiddelen in het ketogeen dieet wat meer werk vereisen om klaar te maken. Als je vriezer alleen maar geschikte voeding voor het ketogeen dieet bevat dan verspil je minder snel je geld aan kant-en-klare maaltijden en fastfood. Door het eten in grote hoeveelheden te maken ben je ook goedkoper uit. Je bereidt het daarnaast zelf zodat je volledige controle hebt over het kookproces.

Bereid je eten voor als je gaat reizen

Als je veel reist dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Probeer vooraf eten klaar te maken dat je makkelijk kunt meenemen en kunt eten tijdens het reizen. Vermijd de fastfood winkels die je onderweg tegenkomt. Door kleine porties eten mee te nemen kun je ervoor zorgen dat je niet de slechte keuzes maakt. Voorbeelden van eten dat je kunt meenemen zijn groenten, vlees en eieren.

Plan je maaltijden

Door je maaltijden te plannen voorkom je honger. Een goed gemiddelde is 6 maaltijden per dag. Een veel voorkomend eetpatroon bestaat uit een ontbijt, snack, lunch, snack, avondeten en een snack. Als je 6 keer per dag eet zoals in het voorgaande voorbeeld eet je om de 2/3 uur. Dit is voor veel mensen voldoende om geen honger te krijgen. Als je door de dag heen minder honger hebt eet je ook minder. Dit heeft het gevolg dat je niet snel ongezonde snacks pakt die niet toegelaten zijn tijdens het ketose dieet.

Hulp nodig?

Als je niet weet waar je moet beginnen, bekijk dan het enige échte Keto-Dieet waarin het dieet stap-voor-stap wordt uitgelegd inclusief receptenboek, maaltijdplanners en 150+ recepten. Ontvang meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid.

Bekijk Het Keto-Dieet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *