Disclaimer

Bij Ketogeen.nl geloven we in transparantie en eerlijkheid, en we willen ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van de voorwaarden en beperkingen met betrekking tot het gebruik van onze website. Hieronder vind je onze uitgebreide disclaimer, die alle aspecten van jouw interactie met Ketogeen.nl bestrijkt.

Algemeen

  1. Informatie doeleinden: De informatie op Ketogeen.nl is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid, kunnen we geen garanties geven voor de volledigheid, actualiteit of juistheid van de verstrekte informatie.
  2. Geen medisch aAdvies: De inhoud van Ketogeen.nl is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor medisch advies.

Gebruik van de Website

  1. Eigen risico: Het gebruik van de informatie op Ketogeen.nl is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de website.
  2. Externe links: Ketogeen.nl kan links bevatten naar externe websites. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken of beschikbaarheid van deze externe sites.

Aansprakelijkheid

  1. Geen aansprakelijkheid: Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, inclusief maar niet beperkt tot directe, indirecte, incidentele, gevolg- of punitieve schade die voortvloeit uit het gebruik van Ketogeen.nl.
  2. Onderbrekingen: We streven naar continue beschikbaarheid van de website, maar we garanderen niet dat de site te allen tijde zonder onderbrekingen of fouten zal werken. Wij zijn niet aansprakelijk voor tijdelijke onbeschikbaarheid van de website.

Intellectueel eigendom

  1. Auteursrechten: Alle inhoud op Ketogeen.nl is auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan om de inhoud van de website te reproduceren, verspreiden of te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
  2. Merken: Alle handelsmerken, dienstmerken en logo’s op Ketogeen.nl zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Deze disclaimer is opgesteld om duidelijkheid te verschaffen over de voorwaarden en beperkingen met betrekking tot het gebruik van Ketogeen.nl. Door de website te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden. We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is raadzaam deze pagina regelmatig te controleren op updates.

Hulp nodig?

Als je niet weet waar je moet beginnen, bekijk dan het enige échte Keto-Dieet waarin het dieet stap-voor-stap wordt uitgelegd inclusief receptenboek, maaltijdplanners en 150+ recepten. Ontvang meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid.

Bekijk Het Keto-Dieet