Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website wordt met grote zorg up-to-date gehouden. We proberen deze informatie op ieder moment juist en volledig weer te geven maar dat is niet altijd mogelijk. De informatie is gratis maar er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Het is mogelijk dat bepaalde informatie op Ketogeen.nl niet correct of onvolledig vermeld wordt. Het gebruik van de informatie is op eigen risico. De informatie op deze website kan niet gezien worden als een professioneel advies. Voor het gebruik ervan en de gevolgen van het gebruik aanvaarden we geen enkele aansprakelijkheid.

De teksten, afbeeldingen en andere content die op deze website te vinden zijn behoren toe aan de eigenaar van Ketogeen.nl. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming gekopieerd en/of verveelvoudigd worden. Het embedden van de informatie is ook niet toegestaan. Inhoudelijke vragen over de producten die te vergelijken zijn op deze website worden niet beantwoord. De informatie op deze website is hiernaast is geen advies maar slechts een hulpmiddel. Vragen over persoonlijke situaties worden niet beantwoord. Neem daarvoor contact op met de huisarts. Deze disclaimer kan op ieder moment gewijzigd worden.

Heb je vragen over deze disclaimer? Neem dan contact met ons op.

Hulp nodig?

Als je niet weet waar je moet beginnen, bekijk dan het enige échte Keto-Dieet waarin het dieet stap-voor-stap wordt uitgelegd inclusief receptenboek, maaltijdplanners en 150+ recepten. Ontvang meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid.

Bekijk Het Keto-Dieet