Keto Revolutie

Waar we er jaren geleden nog van overtuigd waren dat weinig vet dé manier was om gewicht kwijt te raken, zijn de rollen nu omgedraaid. Wetenschappers zijn het er steeds meer over eens dat het overgewicht-probleem niet het gevolg is van te veel vetten, maar eerder van te veel koolhydraten. En de gehele strijd tegen vetten is misschien voor niets geweest.

Het “0% vet”-tijdperk is voorbij en nu kom je steeds vaker de “geen toegevoegde suikers”-slogan tegen. Is dit je al opgevallen? De verandering in de Nederlandse schappen is het resultaat van de talrijke onderzoeken die bewijzen dat vetten niet de boosdoener zijn, maar de suikers en snelle koolhydraten. En terwijl we als Nederlanders elk jaar zwaarder worden beginnen diëtisten, afvalcoaches en huisartsen nu pas in te zien hoe het wel moet; meer vetten en minder koolhydraten.

De Keto Revolutie

Iemand die al langer doorheeft hoe dit werkt is Mitchel van de KetoRevolutie. Om zijn diepgaande kennis met anderen te delen heeft hij samen met zijn team een programma gemaakt genaamd de ‘Keto Revolutie’. Dit uitgebreide programma is bedoeld voor de mensen die het keto-dieet willen proberen, maar totaal niet weten waar te beginnen. En dat is ook niet zo vreemd. Eten zonder koolhydraten is een compleet andere wereld als er gekookt moet worden. Aardappelen, pasta, rijst; al deze vrij normale producten kunnen opeens niet meer op het vuur. De ‘Keto Revolutie’ helpt je bij het maken van de overstap, op een manier waarop je gedetailleerd bij de hand wordt genomen.

Omdat het Keto Revolutie programma niet meer volledig beschikbaar is, raden we het Keto-dieet boek aan. Het keto-dieet boek van Martina Slajerova is een verademing voor iedereen die moeite heeft met het samenstellen van een voedingsschema voor het ketogeen dieet. Het ketogeen dieet boek bevat meer dan 150 recepten die bij het ketodieet passen maar ook veel handige en praktische informatie over het ketogeen dieet zelf. Het keto-dieet boek is een Nederlandse versie van het oorspronkelijk Engelstalige boek van Slajerova.

Bekijk het keto-dieet boek

keto revolutie

Voor wie wel wat hulp kan gebruiken

Het Keto Revolutie programma is ontwikkeld voor mensen die willen afvallen met het ketodieet, maar wel wat hulp kunnen gebruiken. Het is dan eigenlijk alleen geschikt voor deze mensen:

  • Die snel en blijvend gewicht willen verliezen
  • Dit willen doen met het keto-dieet
  • Wel wat hulp kunnen gebruiken

Het is een revolutie

De ‘Keto Revolutie’ heeft een toepasselijke naam, omdat ‘keto’ inderdaad een revolutie is. Het is een nieuwe levensstijl voor veel mensen, niet alleen een dieet. Voor een betere vetverbranding, gezondere huid en vooral meer energie is het ketodieet is effectieve strategie om dit voor elkaar te krijgen. En hoe je dat doet wordt stap voor stap uitgelegd in het complete programma over het ketodieet.  Dit is wat je zoal krijgt als je je registreert voor dit programma:

  • De Keto Revolutie boek
  • Intermittent Fasting Handboek
  • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
  • De Volledige Keto Revolutie Videocursus (20+ video’s)

Bekijk het keto-dieet boek

Hulp nodig?

Als je niet weet waar je moet beginnen, bekijk dan het enige échte Keto-Dieet waarin het dieet stap-voor-stap wordt uitgelegd inclusief receptenboek, maaltijdplanners en 150+ recepten. Ontvang meer dan 150 low-carb recepten voor een maximaal gewichtsverlies en een betere gezondheid.

Bekijk Het Keto-Dieet